Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Adviseurs

BPN staat voor u klaar!

Persoonlijke aandacht, parate vakkennis en proactief handelen, zijn kenmerkend voor onze aanpak.
Mouwen opstropen, geen tijd te verliezen! Wij helpen en mensen vooruit. Dat geeft energie.

Erwin Bloemberg

Eric van Nijkerken

Erwin Bloemberg (1961) is een adviseur met ruime ervaring in uiteenlopende subsidiedomeinen. Erwin heeft een bestuurskundige en bedrijfskundige achtergrond. Hij is een goede sparringpartner als het gaat om creatieve ontwikkeling en innovatie. Kenmerkend voor zijn aanpak zijn de grote betrokkenheid bij de opdrachtgevers, de snelle vertaling van ondernemersplannen naar subsidieprojecten alsmede het enthousiasme en creativiteit in zijn aanpak.

Na zijn opleiding aan het VWO is hij Bestuurskunde aan de Universiteit Twente gaan studeren. In 1986 is hij afgestudeerd met als specialisatie Planning & Management. Kennis en kunde zijn verder verrijkt middels trainingen op het gebied van adviesvaardigheden en schrifte­lijke ver­slaglegging. Eveneens heeft hij diverse postacademische opleidingen op het gebied van Administratieve Organisatie en Financieel Management & Control met succes doorlopen.

Na zijn studie was hij bij diverse bureaus als financieel en subsidie-adviseur werkzaam. Tevens heeft hij diverse bestuursfuncties vervuld. Samen met Eric van Nijkerken en Ceciel Pinners heeft hij in 1998 BPN Bedrijfsadviseurs opgericht.

Telefoon: 074 255 25 60 

Email: info@bpn.nl 

Eric van Nijkerken (1964) is een adviseur met ruime ervaring in uiteenlopende subsidiedomeinen. Eric heeft eveneens een bestuurskundige en bedrijfskundige achtergrond. Eric is goed in staat complexe projecten naar een begrijpelijke en succesvolle aanvraag te vertalen. Kenmerkend voor zijn aanpak zijn het inlevingsvermogen in de projecten van opdrachtgevers, het meedenkend vermogen alsmede zijn hands-on begeleiding en pragmatische aanpak.

Na zijn opleiding aan het VWO is hij Bestuurskunde aan de Universiteit Twente gaan studeren. In 1989 is hij afgestudeerd met als specialisatie Organisatiekunde &  Managementmethoden. Na zijn studie volgde hij diverse opleidingen en trainingen op het gebied van adviesvaardigheden, presentatiestijlen, onderhandelingstechnieken, conflicthantering, interventies, timemanagement en  ondernemingsplanning. 

Na zijn studie was hij bij diverse bureaus als organisatie- en subsidie-adviseur werkzaam. Tevens heeft hij diverse bestuursfuncties vervuld. Samen met Erwin Bloemberg en Ceciel Pinners heeft hij in 1998  BPN Bedrijfsadviseurs opgericht.

 

Telefoon: 074 255 25 60 

Email: info@bpn.nl