Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Subsidies

BPN is uw gids

Als ondernemer weet u ongetwijfeld dat er mogelijkheden zijn om subsidie aan te vragen en te verwerven voor innovatie- en investeringsprojecten.
Er zijn in Nederland meer dan 1.800 verschillende subsidie- en kredietregelingen, afkomstig van de Europese Unie, de nationale overheid en lagere overheden. Bedoeld om ondernemers op specifieke gebieden een steun in de rug te geven en verder te helpen.

De regelgeving – en de veranderingen die daarop regelmatig worden aangebracht – is de laatste jaren echter in toenemende mate complex geworden. Het gevolg is dat ondernemers zelden optimaal gebruik maken van de relevante subsidie- en kredietregelingen.

Want waar moet je zijn, welke informatie wordt gevraagd en aan welke eisen moet je voldoen? En welke projecten of activiteiten precies komen voor subsidie in aanmerking?

Veel ondernemers zakt de moed in de schoenen wanneer ze zich oriƫnteren. En dat is wij uiteraard jammer. Want kansen worden zo misgelopen. Herkenbaar? En wilt u serieus kijken naar wat er voor uw onderneming mogelijk is op subsidiegebied?

Dan helpen wij u graag verder!
Wij zijn BPN en hebben ruim 20 jaar ervaring in het aanvragen van subsidies en kredieten voor met name MKB-ondernemers in Nederland.

Ervaart u het terrein van subsidies als een doolhof? BPN is uw gids bij het verwerven van subsidies voor uw activiteiten of projecten. Wij maken u wegwijs in relevante regelingen en begeleiden het traject voor u van begin tot eind, inclusief de projectadministratie. Wilt u weten of u mogelijk voor subsidie in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

BENIEUWD NAAR UW SUBSIDIE MOGELIJKHEDEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van BPN Bedrijfsadviseurs en wat we voor u kunnen betekenen.