Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Inventarisatie

BPN kijkt verder dan de cijfers

De dienstverlening begint in de regel met een inventarisatie van de subsidiemogelijkheden.

Om een goed beeld van de relevante subsidie- en kredietmogelijkheden te komen verkrijgen, is het van groot belang een goed inzicht te hebben in de (toekomstige) activiteiten, projecten en investeringen van uw bedrijf.Op basis van gesprekken en bestudering van de stukken inventariseert BPN welke subsidiemogelijkheden van toepassing zijn.

BPN beschikt hiertoe over een uitgebreide database met alle belangrijke subsidie- en kredietregelingen.

Ook hebben we met alle belangrijke subsidiegevers een goede relatie opgebouwd zodat we snel in staat zijn de haalbaarheid van uw mogelijkheden in te schatten.

Businessplanning

BPN adviseert en ondersteunt u bij het ontwikkelen van een marktgerichte visie en het opstellen van een goed onderbouwd plan. Ook uw medewerkers worden hierbij betrokken, uw organisatie wordt waar nodig aangepast en de geplande activiteiten worden systematisch doorgevoerd. Zo neemt u een voorsprong op uw concurrent.

Personeelsmanagement

Mensen maken het verschil. De professionals en partners van BPN bieden u de meest complete kijk op mens en werk en vertalen dit in effectieve klantgerichte en resultaatgerichte managementondersteuning. In alle facetten van het P&O-traject.

Financieel Management

De financiele dienstverlening die BPN aanbiedt is zeer divers. Wij hebben ruime ervaring met financiele doorlichting van bedrijven, het financieel onderbouwen van investeringsplannen en administratieve organisatie.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van BPN Bedrijfsadviseurs en wat we voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke aanpak

Een adviseur van BPN verstaat de kunst om snel te analyseren. U een verhelderend inzicht te geven in de sterkere én zwakkere kanten van uw huidige aanpak. Samen duiken we het probleem in, samen halen we de best haalbare oplossing naar boven. Verwacht geen vuistdikke rapporten boordevol theoretische schema’s. Wie daar behoefte aan heeft, zal erom moeten vragen. Onze dienstverlening onderscheidt zich in de eerste plaats door alert reageren en snel handelen met concrete daadkrachtige acties.

Plan direct een afspraak in met onze adviseurs.