Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Projectmanagement

Verandering & verbetering

Zoekt u ondersteuning bij het aanpassen van uw bedrijfsstrategie, het implementeren van nieuwe systemen of het vernieuwen van processen?

In het kader van projectmanagement verzorgen wij voor met name samenwerkingsverbanden, brancheorganisaties en gemeenten de volledige begeleiding en coördinatie van subsidieprojecten. Met name het in goede banen leiden van de benodigde administratieve organisatie en coördinatie tussen betrokken partijen speelt hierbij een belangrijke rol. Uiteraard initieert BPN ook met regelmaat zelf projecten, waarvoor zij vervolgens het gehele management verzorgt.

Organisatieontwikkeling door ontwikkeling van mensen

  • Analyseren en oplossen van bedrijfsmatige problemen
  • Vanuit de menskant
  • En met de bril van eigen verantwoordelijkheid
  • Eigen handelen ter discussie stellen
  • Leiderschap in beweging
  • Leren door te doen

Wij ondersteunen u bij het proces van visieformulering, ontwerp, implementatie, en verankering van verandering.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van BPN Bedrijfsadviseurs en wat we voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke aanpak

Een adviseur van BPN verstaat de kunst om snel te analyseren. U een verhelderend inzicht te geven in de sterkere én zwakkere kanten van uw huidige aanpak. Samen duiken we het probleem in, samen halen we de best haalbare oplossing naar boven. Verwacht geen vuistdikke rapporten boordevol theoretische schema’s. Wie daar behoefte aan heeft, zal erom moeten vragen. Onze dienstverlening onderscheidt zich in de eerste plaats door alert reageren en snel handelen met concrete daadkrachtige acties.

Plan direct een afspraak in met onze adviseurs.