Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Over BPN

BPN staat voor u klaar!

Persoonlijke aandacht, parate vakkennis en proactief handelen, zijn kenmerkend voor onze aanpak.
Mouwen opstropen, geen tijd te verliezen! Wij helpen bedrijven en mensen vooruit. Dat geeft energie.

Doeltreffende aanpak

Kennis van de branche

Een adviseur van BPN verstaat de kunst om snel te analyseren. U een verhelderend inzicht te geven in de sterkere én zwakkere kanten van uw project. Samen duiken we het vraagstuk in, samen halen we de best haalbare oplossing naar boven. Onze dienstverlening onderscheidt zich door alert reageren en snel handelen met daadkrachtige acties.

 

Van nature zijn wij nieuwsgierig naar u en uw ambities. Dat is te merken aan onze manier van meedenken. Onze adviseurs kijken vanuit een breed perspectief naar uw organisatie en haar projecten én hebben kennis van wat er in de branche speelt. Vaak vinden we dan ook niet alleen het antwoord op de initiële vraag, maar komen ook andere mogelijkheden en kansen aan het licht.

Persoonlijke ontwikkeling

Grote betrokkenheid

Onze adviseurs kennen hun relaties van haver tot gort. Zij weten wat hun sterktes en zwaktes zijn, wat hun stijl is en in welke opdrachten en omgevingen zij actief zijn. Het ontwikkelen en actueel houden van vakkennis en vaardigheden zijn vanzelfsprekend bij BPN. Regelmatig worden er workshops gevolgd en gesprekken gevoerd met klanten, overheden en andere intermediairs. Verder werken aan het vak en de vaardigheden staat hoog in het vaandel.

 

Het zal duidelijk zijn dat u met een adviseur van BPN geen afstandelijke theoreticus, maar een betrokken méns in huis haalt. Iemand die zich inspant om zo snel mogelijk één te worden met uw bedrijf en u ondersteunt met het inrichten en vormgeven van de subsidieverwerving door uw organisatie, zodat u resultaat behaald op basis van een systematische en uitgekiende werkwijze.