Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Scholing

ESF - Regeling

Op scholingsgebied bestaan er interessante subsidiemogelijkheden.

Zo is er bijvoorbeeld de ESF-regeling (Europees Sociaal Fonds). Scholingssubsidie helpt zowel werkenden als mensen die lastig zelfstandig een baan kunnen vinden.

Het gaat bijvoorbeeld om bijscholing of het scholen van de kwetsbare groep van laaggekwalificeerde mensen om hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Bij de ESF-regeling komen vooral externe opleidingskosten in aanmerking voor subsidie.

Eveneens kunnen bedrijven en instanties, via de door de minister erkende O&O-fondsen, subsidie aanvragen voor scholing van hun werknemers. Daardoor kunnen zij zich makkelijker aanpassen aan de veranderingen op de arbeidsmarkt en zo hun arbeidsmarktpositie verbeteren.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van BPN Bedrijfsadviseurs en wat we voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke aanpak

Een adviseur van BPN verstaat de kunst om snel te analyseren. U een verhelderend inzicht te geven in de sterkere én zwakkere kanten van uw huidige aanpak. Samen duiken we het probleem in, samen halen we de best haalbare oplossing naar boven. Verwacht geen vuistdikke rapporten boordevol theoretische schema’s. Wie daar behoefte aan heeft, zal erom moeten vragen. Onze dienstverlening onderscheidt zich in de eerste plaats door alert reageren en snel handelen met concrete daadkrachtige acties.

Plan direct een afspraak in met onze adviseurs.