Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Projectmanagement

Mensen maken het verschil

De wereld verandert steeds sneller. Een projectmatige manier van werken helpt organisaties om zich op een efficiënte en effectieve wijze aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen. 

Mensen maken het verschil
Goed projectmanagement is vooral gericht op het methodisch aanpakken van zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ factoren. Want projectmanagement blijft vooral people’s business. Vakmanschap, instrumentatie en organisatie zijn daarin de drie samenhangende dimensies. Een goede attitude is daarin bepalend.

Projectmanagement hangt in onze filosofie nauw samen met veranderingen in uw organisatie. Verandertrajecten worden gemanaged vanuit uw organisatie. Onze projectmanagers zijn zowel getraind in de harde factoren (organisatorische effectiviteit, professionele efficiency zoals controle over kwaliteit, tijd en geld) als in de zachte factoren (zoals persoonlijke effectiviteit en het verkrijgen van draagvlak). 

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van BPN Bedrijfsadviseurs en wat we voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke aanpak

Een adviseur van BPN verstaat de kunst om snel te analyseren. U een verhelderend inzicht te geven in de sterkere én zwakkere kanten van uw huidige aanpak. Samen duiken we het probleem in, samen halen we de best haalbare oplossing naar boven. Verwacht geen vuistdikke rapporten boordevol theoretische schema’s. Wie daar behoefte aan heeft, zal erom moeten vragen. Onze dienstverlening onderscheidt zich in de eerste plaats door alert reageren en snel handelen met concrete daadkrachtige acties.

Plan direct een afspraak in met onze adviseurs.