Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Intervisie

Reflecteren

Intervisie leert managers op een professionele wijze te reflecteren op en te werken aan problemen en vraagstukken uit hun praktijk.

Door deze “intercollegiale consultatie” ontstaat tevens een gewoonte van “leren van elkaar” en beter omgaan met successen en mislukkingen. De aanwezige kennis en ervaring wordt beter benut, en problemen worden effectiever opgelost.

De te behandelen thema´s worden door de individuele managers ingebracht. Onder strikte begeleiding van professionele begeleiders worden deze thema’s besproken. Intervisie heeft een ingrijpend karakter: managers nemen zich onderling geen blad voor de mond. Dat is zeer bepalend voor de effectiviteit.

In de praktijk is gebleken dat gecombineerde inzet van training, coaching en intervisie een krachtig middel is om de effectiviteit van managers en teams te vergroten.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van BPN Bedrijfsadviseurs en wat we voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke aanpak

Een adviseur van BPN verstaat de kunst om snel te analyseren. U een verhelderend inzicht te geven in de sterkere én zwakkere kanten van uw huidige aanpak. Samen duiken we het probleem in, samen halen we de best haalbare oplossing naar boven. Verwacht geen vuistdikke rapporten boordevol theoretische schema’s. Wie daar behoefte aan heeft, zal erom moeten vragen. Onze dienstverlening onderscheidt zich in de eerste plaats door alert reageren en snel handelen met concrete daadkrachtige acties.

Plan direct een afspraak in met onze adviseurs.