Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Management en teamontwikkeling

Groeien en groei bevorderen

In de praktijk is gebleken dat gecombineerde inzet van training, intervisie en coaching een krachtig middel is om de effectiviteit van managers en teams te vergroten.

Wanneer uw leidinggevenden willen groeien in het coachen van hun team en van hun medewerkers bieden wij u een beproefde en unieke leerprocesaanpak: De te versterken vaardigheden worden in een maatwerktraining ontwikkeld, met coaching uitgediept en door middel van intervisie fijngeslepen. Coachingsgesprekken zijn bijvoorbeeld effectief bij bij het invoeren van “coachend leiderschap” (of “situationeel leidersschap”) in de organisatie.

  • Vaststellen van individuele leerdoelen en leerstijl
  • Leergroepen van zes tot tien deelnemers stellen hun eigen “coachprofiel” samen
  • Training coachingsvaardigheden
  • Intervisiebijeenkomsten waarin praktijksituaties worden behandeld
  • Individuele coaching van deelnemers
  • Workshop voor mentoren van deelnemers

Het traject kan worden afgehecht met het begeleiden (en overdragen) van enkele intervisie bijeenkomsten, waarna het team op eigen kracht verder gaat.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van BPN Bedrijfsadviseurs en wat we voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke aanpak

Een adviseur van BPN verstaat de kunst om snel te analyseren. U een verhelderend inzicht te geven in de sterkere én zwakkere kanten van uw huidige aanpak. Samen duiken we het probleem in, samen halen we de best haalbare oplossing naar boven. Verwacht geen vuistdikke rapporten boordevol theoretische schema’s. Wie daar behoefte aan heeft, zal erom moeten vragen. Onze dienstverlening onderscheidt zich in de eerste plaats door alert reageren en snel handelen met concrete daadkrachtige acties.

Plan direct een afspraak in met onze adviseurs.