Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
074 255 25 60
info@bpn.nl

Business Development

BPN kijkt verder dan de cijfers

Hoe staat uw organisatie ervoor? Waar wilt u naar toe? Fuseren of toch niet? Welke investeringen wilt u en kunt u doen? Hoe zit het met de bedrijfsopvolging?

 

Ons hechte adviesteam kan een indrukwekkende kennis en ervaring aanbieden. Compact, flexibel en resultaatgericht. Expertise en ondersteuning gericht op resultaat. Dat is wat u van een BPN Adviseur kunt verwachten.

Maatwerk vormt het uitgangspunt voor onze samenwerking. De vorm van ondersteuning wordt in onderling overleg met u volledig afgestemd op uit behoefte.

U kunt hierbij denken aan uitsluitend advisering bij het maken van plannen en het onwikkelen van instrumenten. Het ontwikkelen van de organisatie door het ontwikkelen van vaardigheden, attitude en kennis van medewerkers is in onze visie doorslaggevend voor het resultaat en draagt bij aan een grotere professionaliteit en aan het rendement van de organisatie.

BPN gaat dan ook verder dan het maken van plannen, wij ondersteunen u ook bij de uitvoering.

In veel gevallen wordt het implementeren van beleidsontwikkeling door BPN ondersteund door procesbegeleiding, training, coaching of het voeren van interim-management 

Vind hier informatie over onze werkvormen 

Businessplanning

BPN adviseert en ondersteunt u bij het ontwikkelen van een marktgerichte visie en het opstellen van een goed onderbouwd plan. Ook uw medewerkers worden hierbij betrokken, uw organisatie wordt waar nodig aangepast en de geplande activiteiten worden systematisch doorgevoerd. Zo neemt u een voorsprong op uw concurrent.

Personeelsmanagement

Mensen maken het verschil. De professionals en partners van BPN bieden u de meest complete kijk op mens en werk en vertalen dit in effectieve klantgerichte en resultaatgerichte managementondersteuning. In alle facetten van het P&O-traject.

Financieel Management

De financiele dienstverlening die BPN aanbiedt is zeer divers. Wij hebben ruime ervaring met financiele doorlichting van bedrijven, het financieel onderbouwen van investeringsplannen en administratieve organisatie.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van BPN Bedrijfsadviseurs en wat we voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke aanpak

Een adviseur van BPN verstaat de kunst om snel te analyseren. U een verhelderend inzicht te geven in de sterkere én zwakkere kanten van uw huidige aanpak. Samen duiken we het probleem in, samen halen we de best haalbare oplossing naar boven. Verwacht geen vuistdikke rapporten boordevol theoretische schema’s. Wie daar behoefte aan heeft, zal erom moeten vragen. Onze dienstverlening onderscheidt zich in de eerste plaats door alert reageren en snel handelen met concrete daadkrachtige acties.

Plan direct een afspraak in met onze adviseurs.